•    Care este pretul pentru fotografierea cununiei civile in alta zi decat nunta?
Pentru mirii cu care am semnat deja un contract pentru fotografierea nuntii, serviciile foto pentru cununia civila intr-o zi separata sunt gratuite.
 

•    Daca nu facem cununia civila separata ne scadeti din pret?
Avand in vedere ca serviciile foto pentru cununia civila separata sunt gratuite pentru mirii care fac nunta cu mine, daca va hotarati sa faceti cununia civila in aceeasi zi cu nunta, pretul ramane acelasi.

 

•    Va deplasati si in alte orase pentru cununia civila?
Da, ma deplasez oriunde este nevoie, cu conditia sa fiu liber in ziua respectiva, si sa se plateasca contravaloarea deplasariil.

 

•    Veniti si la masa de dupa cununia civila?
De obicei mirii ofera invitatilor o gustare imediat dupa cununia civila, la casa casatoriilor. Voi face cateva fotografii in sala de mese, insa in cazul in care masa de dupa inseamna ca doriti sa mergeti la un restaurant si sa fotografiez mai multe ore, atunci voi percepe tariful de foto-reportaj pentru cununie (vezi sectiunea pachete eveniment).
 

•    Cate fotografii vom primi si cand?
Veti primi toate fotografiile unice, cu exceptia cadrelor in care va strambati sau sunteti cu ochii inchisi. Predarea fotografiilor se va face pe format electronic (dvd personalizat) in termenele stabilite ulterior cu dumneavoastra. Ca si perioada de predare a materialelor poate varia intre 30-60 zile in functie de termenii conveniti.
 

•    La ce ora este bine sa programam o sedinta foto si cat dureaza de obicei?
Avand in vedere ca sedintele foto au loc de obicei in natura, in bataia razelor soarelui, este bine sa respectam perioada din zi in care razele soarelui cad intr-un unghi care avantajeaza portretele, si anume, intre orele 16:30 si pana la apusul soarelui (depinde de anotimp, de obicei intre ora 19 si ora 22 vara). Exceptie fac sedintele foto din perioadele friguroase toamna-iarna, cand ziua este mai scurta. Durata unei sedinte este intre 1 si 3 ore in functie de cate ipostaze doriti.
 

•    Ce accesorii recomandati pentru sedinta foto?
Este foarte bine sa aduceti si niste accesorii cu voi, pentru diversitate si originalitate. Sunt multe idei daca cautati pe pinterest.com sau pe google images, insa eui va recomand daca nu aveti accesorii sa apelati la o agentie de decoratiuni care inchiriaza obiecte gen: coronite de flori, leagane impodobite cu flori, rame foto fara tablou, baloane colorate, mori de vant, confetti, recipiente pentru balonase de sapun, oglinzi cu rama vintage, lampioane, etc. sau puteti aduce orice va caracterizeaza, orice hobby sau lucru drag.

 

•    De la ce ora veniti si pana la ce ora stati la nunta?
Programul meu pentru fotografierea evenimentului dumneavoastra incepe in functie de programarea miresei la salon (minim ora 6:00), si dureaza pana la ora 12 noaptea, la finalul petrecerii, dupa momentul cel dulce al tortului, aruncarea buchetului si alte traditii.

 

•    In ce consta prelucrarea?
Dupa terminarea nuntii, fotografiile vor trece printr-un proces complex ce include descarcarea, sortarea fotografiilor de mai multe ori, editarea sau prelucrarea individuala a fotografiilor la nivel de contrast, luminozitate, balans de alb, detalii in straluciri sau umbre, saturatia culorilor, incadrare si diferite efecte artistice vintage sau alb-negru, sepia, etc. si apoi fotografiile vor fi exportate in format jpeg.

 

•    Cat costa un album digital tip foto-carte?
Pretul albumului foto-carte variaza in functie de dimensiuni, numarul de pagini, tipul copertii, si eventualele extra-optiuni dorite. Va pot recomanda anumite formate de album in functie de eveniment. Pentru botez este recomandat albumul in format 20x20 inchis cu un numar maxim de 40 de file, in timp ce pentru nunta este recomandat albumul in format 25x35 inchis cu un numar maxim de 50 de file.

 

•    Care este diferenta dintre un album foto clasic si un album foto-carte?
Spre deosebire de albumele foto clasice (de tip slip-in) in care se introduc fotografii printate 10x15cm, in albumele foto-carte, designul se face digital, este unicat pentru fiecare pagina si colaj, iar fotografiile sunt tiparite direct in pagina de album. Nu sunt lipite, iar constructia albumului este optimizata pentru o rezistenta cat mai lunga in timp.

 

•    Pretul albumului este inclus in pretul pachetului?
Este inclusa doar pregatirea albumului in format „bun de printat”. Pretul de printare al albumului este separat (in cazul pachetelor fara album inclus) si este calculat in functie de cerintele dumneavoastra. Aceste poate fi influentat de numarul de file, tipul copertii, insertii in coperta, etc. Pretul de printare al albumelor este cel dat de producator, fara niciun fel de adaos din partea mea.
 

•    Cate fotografii intra intr-un album foto-carte?
Numarul total de fotografii variaza in functie de numarul de pagini al albumului si de cat de aglomerat doriti sa fie designul albumului foto-carte. Pentru un design aerisit eu recomand un numar mediu de 3-6 fotografii / colaj (2 pagini). Se poate pune un numar mai mare de fotografii in functie de potrivirea lor in pagina, din punct de vedere al cronologiei sau al continutului fotografiilor. 

 

•    Vrem albume pentru nasi, parinti si socrii
Aceste albume se pot realiza ca si o copie dupa albumul mare, cu anumite modificari pentru nasi/parinti in maxim 5 colaje. Aceste modificari se vor face gratuit cat timp se pastreaza formatul inchis ales si pentru albumul mare (patrat sau dreptunghi). Pentru modificari ce depasesc ca si complexitate/numar cele mentionate mai sus se va percepe o taxa suplimentara.

 

•    Dispuneti si de servicii video pentru evenimente?
Desigur. Colaborez cu mai multi videografi pentru evenimente, dar alegerea lor o voi lasa in sarcina dumneavoatra pentru a se putea plia cat mai mult pe cerinte si asteptarile pe care le aveti.